Simulare Bacalaureat 2024. Subiecte și bareme de corectare la probele la alegere din județul Ilfov – Geografie și Sociologie

2

Subiectele și baremele pentru proba la alegere din cadrul simulării județene Bacalaureat 2024 pentru disciplinele de Geografie și Sociologie, specific pentru județul Ilfov, au fost furnizate de către Edupedu.ro. Documentele corespunzătoare probei din 22 noiembrie, destinate elevilor din clasa a XII-a, sunt disponibile pentru descărcare în articolul de mai jos.

Subiecte și bareme de corectare la probele la alegere

În județul Ilfov, sunt planificate două sesiuni de simulare pentru examenele naționale: una în intervalul 20-22 noiembrie și cealaltă în perioada 29-31 ianuarie 2024. Detalii referitoare la subiectele și baremele la Limba și literatura română pentru simularea Bacalaureatului 2024 în județul Ilfov sunt prezentate mai jos, incluzând un text de Mircea Eliade și un eseu despre basmul cult, alături de cerințele pentru candidați.

De asemenea, sunt disponibile informații legate de subiectele și baremele la Istorie din cadrul simulării Bacalaureatului 2024 pentru județul Ilfov, unde elevii au avut de redactat un eseu despre totalitarism și democrație în Europa.

Descoperă și: BAC 2024: elevii ar putea avea o zi liberă între proba obligatorie a profilului și cea la alegere

Pentru disciplina de Matematică, sunt publicate subiectele și baremele corespunzătoare simulării Bacalaureatului 2024 pentru județul Ilfov.

Mai jos găsiți subiectele și baremele la Geografie și Sociologie (proba la alegere – simulare județeană):

Aceste informații sunt esențiale pentru pregătirea elevilor și pentru a le oferi o perspectivă clară asupra așteptărilor în cadrul simulărilor Bacalaureatului 2024 în județul Ilfov.

Vezi mai multe detalii despre subiecte și bareme pe Edupedu.ro

2 comentarii

  1. […] Subiectele și baremele pentru proba la alegere din cadrul simulării județene Bacalaureat 2024 pentru disciplinele de Geografie și Sociologie, specific pentru județul Ilfov, au fost furnizate de către Edupedu.ro. Documentele corespunzătoare probei din 22 noiembrie, destinate elevilor din clasa a XII-a, sunt disponibile pentru descărcare… Cititi mai multe aici: Simulare Bacalaureat 2024. Subiecte și bareme de corectare la probele la alegere din județul Ilfov… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here