Săptămâna Verde Europeană la UVT este în 2022 la cea de-a cincea ediție

1
Foto: UVT

Săptămâna Verde Europeană la UVT este în 2022 la cea de-a cincea ediție. „Ne bucură să vă împărtășim că și anul acesta evenimentul a fost selectat de Comisia Europeană ca eveniment partener al Săptămânii Verzi Europene, un program de evenimente europene care are loc la nivel internațional în perioada 30 mai – 5 iunie 2022”, scrie instituția într-un comunicat.

Selectarea Universității de Vest din Timișoara de către Comisia Europeană, ca partener pentru seria de evenimente EU Green Week 2022, presupune că se vor prelua toate însemnele programului EU Green Week 2022 în cadrul elementelor de imagine și promovare ale Săptămânii Verzi Europene la UVT, aceasta beneficiind totodată de promovare pe pagina oficială a Săptămânii Verzi Europene.

Vezi și De Ziua Copilului, Kids in Business organizează târgul micilor antreprenori, în parcul IOR

Programul de anul acesta a fost integral propus de membri ai comunității UVT (studenți, personal academic sau administrativ), evenimentele fiind apoi supuse votului participativ. Vă invităm să consultați agenda Săptămânii Verzi Europene la UVT și vă invităm să fiți parte a evenimentului, prin completarea acestui formular.

Programul complet al Săptămânii Verzi Europene la UVT se găsește pe uvt.ro.

 

Sursa: edupedu.ro

un comentariu

  1. […] Săptămâna Verde Europeană la UVT este în 2022 la cea de-a cincea ediție. „Ne bucură să vă împărtășim că și anul acesta evenimentul a fost selectat de Comisia Europeană ca eveniment partener al Săptămânii Verzi Europene, un program de evenimente europene care are loc la… Cititi mai multe aici: Săptămâna Verde Europeană la UVT este în 2022 la cea de-a cincea ediție […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here