Profesorii sunt cei mai vaccinați români

0
vaccin covid

Profesorii sunt cei mai vaccinați români. Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, miercuri, că sectorul educaţiei rămâne categoria socio-profesională cea mai numeroasă din perspectiva numărului de persoane vaccinate, întrucât, în 21 mai, erau 185.000 de angajaţi din sistem vaccinaţi.

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, depsre numărul angjaţilor din învăţământ vaccinaţi şi a precizat: ”Din momentul în care a fost necesar şi a fost un lucru foarte bun să flexibilizăm procesul de vaccinare, ca să scurtăm timpii de aşteptare, să avem centre speciale, să avem maratoane de vaccinare, din acel moment nu s-a mai cerut celor care se vaccinează apartenenţa la un anumit sector”.

Vezi și 13.300 de copii între 12 şi 15 ani au fost vaccinaţi

Cîpeanu a precizat că ultimele date disponibile sunt din 21 mai.

”La ultima interogare, 60% dintre profesori au fost vaccinaţi. Asta s-a întâmplat pe 21 mai, acum aproape o lună (…) Sectorul educaţiei rămâne categoria socio-profesională cea mai numeroasă din perspectiva numărului de persoane vaccinate. Aveam, în data de 21 mai, peste 185.000 din angajaţii în sistemul de învăţământ vaccinaţi”, a mai declarat Cîmpeanu.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here