asd
Acasă Știrile din educație Primarul Capitalei îi premiază pe elevii cu media 10 la Bacalaureat şi...

Primarul Capitalei îi premiază pe elevii cu media 10 la Bacalaureat şi la Evaluare Naţională, dar şi pe şefi de promoţie din liceele bucureştene

0

Elevii care obţin media 10 la examenul de Bacalaureat şi la Evaluarea Naţională din acest an, dar şi şefii de promoţie din liceele din Bucureşti vor fi premiaţi cu diplome, tabere internaţionale şi bani, anunţă, marţi, primarul general Gabriela Firea, care susţine că „trebuie să ne preţuim valorile”.

„Vom acorda diplome In Honoris, tabere internaţionale şi premii în bani pentru elevii care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat şi la cel de Evaluare Naţională, precum şi şefilor de promoţie din liceele bucureştene”, a anunţat, marţi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Premiile vor fi acordate prin centrul Proedus, pentru recunoaşterea eforturilor şi valorii acestor elevi.

„Acest eveniment are ca scop recunoaşterea efortului, rezultatelor şi valorii elevilor bucureşteni care au obţinut note de excepţie la Bacalaureat şi la Evaluarea naţională, precum şi şefilor de promoţie din liceele bucureştene. Vom acorda acestor tineri atât diplome In Honoris – cea mai înaltă distincţie oferită de Municipalitate, precum şi tabere internaţionale şi premii în bani. Ne dorim astfel să onorăm rezultatele de excepţie înregistrate de aceşti elevi în anul şcolar care tocmai a trecut şi să le arătăm cât preţuim efortul pe care l-au depus zi de zi. Trebuie să ne preţuim valorile şi să facem tot ce ne stă în putinţă să le arătăm că munca lor este recunoscută şi răsplătită”, a mai spus Firea.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here