Platformă online destinată promovării sănătății emoționale a copiilor și adolescenților, lansată de Universitatea Babeș-Bolyai

2
Departamentul de Psihologie Clinică și Psihoterapie al Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai (UBB), prin DATA Lab, lansează platforma REThink Emotions, destinată promovării sănătății emoționale a copiilor și adolescenților, se arată într-un comunicat de presă al universității. 
Universitatea Babeș-Bolyai

Platforma cuprinde jocul video terapeutic REThink, unic la nivel internațional prin focusul său, încorporarea unor protocoale validate științific și efectele sale documentate. Jocul le oferă copiilor posibilitatea de a-și antrena abilitățile de reglare a emoțiilor într-o manieră distractivă și este disponibil online pentru accesarea de către copiii și adolescenții cu vârste între 8 și 16 ani din toată țara, pe baza unor proiecte de cercetare derulate de către DATA Lab.

Vezi și Tinerii români de clasa XII-a pot aplica pentru împrumuturi de studii în Marea Britanie

În funcție de o serie de criterii de eligibilitate, părinții copiilor cu vârste între 8 și 12 ani pot beneficia și de un program de intervenție parentală online în cadrul platformei.

 

 

Sursa: edupedu.ro

2 comentarii

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here