Într-o școală din SUA a fost găsită o geantă pierdută acum 50 de ani

North Canton Middle School posedă o piesă istorică impresionantă. În curtea școlii a fost găsită o poșetă mică, roșie, prinsă între perete și vestiar, toată acoperită de praf și păianjeniș.

0

Unul dintre elevii de la North Canton Middle School a dat întâmplător de o piesă istorică impresionantă – o poșetă mică, roșie, prinsă între perete și vestiar, toată acoperită de praf și păianjeniș.

După o crecetare mai atentă, elevii și-au dat seama că poșeta aparținea unei tinere pe nume Patti Rumfola. Conform actelor din poșeta ei, Patti, avea în jur de 14 ani în momentul în care și-a pierdut geanta, ea fregventa școală prin anii 1950 – 1960. Vestea despre poșeta găsită s-a extins repede și a atras multă atenție în mediul online, odată ce școala a povestit despre acestă întâmplare pe pagina de facebook.

 

 

Oamenii și-au dorit să cunoască mai multe despre proprietara poșetei care dispăruse în urmă cu 50 de ani. Și au făcut-o, au pornit căutările… Din păcate, Patti a murit în 2013, dar cei cinci copii ai săi s-au bucurat să descopere detaliile acestui capitol din viața mamei lor.

 

 

Pentru că interesul față de acest subiect crescuse, școala a decis să facă publice și imagini în care pot fi observate lucrurile care erau în poșetă. O riglă, câteva creioane, a radieră, o oglindă și o batisă. Tânăra avea în geantă și ruj roșu, iar frumusețea ei a fost lăudată de fiecare care îi vedea fotografia.

 

 

Patti s-a născut în 1942 și și-a petrecut viața lucrând ca profesor. Femeia era căsătorită și avea 5 copii. A decedat la 71 de ani. Poșeta conținea diverse fragmente din viața ei, printre care: legitimații, bilete, și fotografii.

Interesant gând: tu dacă ți-ai pierde astăzi geanta, ce ar găsi în ea pentru 50 de ani elevii acelor vremuri?

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here