Laurențiu Constantin numit în ”Board of Directors” al Rețelei Europene de Muzică Veche

2

Laurențiu Constantin, directorul Festivalului de Muzică Veche București a fost ales în ”Board of Directors” al REMA – prestigioasa Rețea Europeană de Muzică Veche.

Laurențiu Constantin are o experiență de peste 20 de ani ca manager cultural. Este specializat în proiecte de muzică veche și clasică, educație muzicală, patrimoniu, politici publice în domeniul culturii și sisteme de finanțare a culturii. Este membru al Consiliului Administrației Fondului Cultural Național din anul 2018. În urmă cu 17 de ani a fondat, alături de clavecinista Raluca Enea, Festivalul de Muzică Veche București, unul din cele mai importante evenimente de profil din Estul Europei.

Vezi și Laurențiu Sima, tubistul de la Ateneul Român: Chiar nu poți să zici că mori de foame cu muzica

Alegerea a fost făcută cu ocazia Conferinței REMA desfășurată la Cracovia (Polonia) în perioada 12 – 15 aprilie 2022. Tot cu aceeași ocazie, a fost aleasă o nouă conducere pentru următorii trei ani și un nou președinte în persoana doamnei Veerle Declerck (reprezentanta Bozar – Bruxelles).

Rețeaua Europeană de Muzică Veche cuprinde 132 membri din 23 de țări europene. Festivalul de Muzică Veche București este membru REMA din anul 2015.

2 comentarii

  1. […] Laurențiu Constantin, directorul Festivalului de Muzică Veche București a fost ales în ”Board of Directors” al REMA – prestigioasa Rețea Europeană de Muzică Veche. Laurențiu Constantin are o experiență de peste 20 de ani ca manager cultural. Este specializat în proiecte de muzică veche și… Cititi mai multe aici: Laurențiu Constantin numit în ”Board of Directors” al Rețelei Europeane de Muzică Veche […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here