Eficiența distanțării fizice dintre elevi și meditatori poate fi sporită cu noul serviciu Volt

0

 Pregătirea elevilor pentru examenele naționale sau pentru admiterea la universitate este, de multe ori, insuficientă fără realizarea unor ore suplimentare în prezența unor meditatori online, pentru a putea respecta, în acest context, măsurile de distanțare fizică.

 

Digitalizarea reprezintă o soluție la provocările actuale ale sistemului educațional, aflat în imposibilitatea de a desfășura cursurile în cadrul unităților de învățământ. Cu toate acestea, majoritatea școlilor se confruntă cu lipsa de fonduri proprii necesare implementării și adopției tehnologiei necesare, fapt ce contribuie la scăderea calității actului didactic și la necesitatea mediațiilor online, realizate prin intermediul aplicațiilor de apel video.

 

Achită-ți meditațiile prin Volt

 

Dacă ai un copil care face meditații online pentru examene sau dacă tu însuți vrei să urmezi cursuri pentru perfecționare la distanță, folosește Volt pentru a-ți plăti educatorii. Pentru ca măsura de distanțare dintre elevi și profesorii meditatori să fie eficientă, este necesară evitarea oricărui contact fizic, inclusiv a celui prin care părinții sau elevii doresc să achite meditatorilor sumele aferente serviciilor prestate. Soluția în acest sens poate fi utilizarea unui serviciu de transfer de bani instant, aplicația gratuită Volt fiind alternativa prin care elevii pot transfera banii către meditator, prin telefon, fără a fi nevoie de un contact direct cu acesta.

 

Cu Volt plătești instant onorariile pentru instructorii de pian, arte plastice sau limbi străine

 

O mare parte dintre actorii implicați în procesul educațional au anticipat rolul important pe care tehnologia îl are în predare și învățare și au căutat metode de a o integra în întregul proces al educației, dorindu-și o ‘’clasă’’ cu soluții complete de digitalizare care să îi ajute pe profesori să transforme experiența educațională, atât la nivelul școlilor de stat și private, cât și la nivelul meditațiilor online. În acest context, meditațiile online sunt o soluție eficientă pentru ca pregătirea elevilor pentru examenele naționale să se desfășoare în mod corespunzător și complementar cu orele desfășurate online de către instituțiile publice de învățământ. Asta dacă vorbim de meditațiile la română sau la matematică. Însă foarte mulți copii au și activități extracuriculare, fie ca fac un instrument muzical, arte plastice sau își aprofundează cunoștințele de engleză, germană sau franceză. După finalizarea orelor, transferul onorariului către instructor poate fi făcut foarte simplu prin telefon, prin intermediul aplicației Volt.

 

Volt asigură transferul de bani instant în contul profesorului meditator, la orice oră, în orice zi, chiar și în week-end

Volt este o aplicație fintech pentru transfer de bani instant dintr-un cont în altul online, chiar și între bănci diferite. Aceasta oferă posibilitatea de a trimite sau primi bani doar cu numărul de telefon, oriunde în România, fără să-ți creezi un alt cont bancar. Transferurile prin Volt sunt posibile atât cu cardurile Mastercard, cât și cu cele Visa, acestea realizându-se de pe un card pe alt card, instant, prin Volt. De asemenea, Volt oferă posibilitatea transferurilor bancare în orice perioadă a zilei, indiferent de oră, sarbători legale sau intervale orare de procesare a plăților operate de către bănci.

 

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here