Cursuri de engleză destinate profesorilor cu 10 lei pe sesiune

3
Foto: ounews.co

Profesorii care vor să învețe limba engleză pentru a ajunge mai ușor la idei și resurse educaționale de calitate se pot înscrie, până luni, 15 noiembrie, la cursuri săptămânale oferite de un grup de profesori de engleză. Cursurile de engleză pentru profesori se vor desfășura în fiecare zi de luni, la ora 16:00, începând cu 15 noiembrie, iar prețul este de 10 lei pe sesiune.

„Credem sincer că engleza îți deschide o întreagă lume de resurse extraordinare de la cărți, obiceiuri culturale, jocuri la clasă și planuri de lecție gata făcute, la împărtășiri de experiențe cu profesori care se confruntă cu aceleași probleme în alte părți ale lumii, la comunități și ultimele noutăți din toate domeniile”, anunță grupul condus de Miruna Pătrașcu, inițiatoarea cursurilor pentru cadre didactice.

Profesorii care vor să înceapă cursurile de engleză trebuie să se înscrie pe acest formular https://forms.gle/Ngqhxj2ULKhPFFqH9.

Vezi și Elevii de clasa a VIII-a şi cei de liceu vor avea cu o teză mai puţin

De ce cursuri „aproape” gratuite?
Este o investiție din partea profesorilor care vor să învețe limba engleză, iar lucrurile gratuite vin de obicei fără “commitment” [fără un angajament], așa că „m-am gândit la o sumă care să fie simbolică dar pe care să o simtă ca investiție” în propria carieră, a declarat pentru Edupedu.ro inițiatoarea cursurilor de engleză pentru educatori, învățători și profesori, Miruna Pătrașcu. Datele primei luni de curs: 15, 22, 29 noiembrie și 6 decembrie.

Contactată de Edupedu.ro, inițiatoarea cursurilor, Miruna Pătrașcu, a povestit că „scopul final este să poată să aibă acces la resurse bune”, de la site-uri ale instituțiilor și autorităților educaționale din state cu rezultate la toate testările internaționale, la „bloguri de profesori care se chinuie în părți ale lumii cu lucruri complicate, care publică resurse pentru clasă, pe orice materie”.

 

 

 

 

 

 

Sursa: edupedu.ro

3 comentarii

  1. […] Profesorii care vor să învețe limba engleză pentru a ajunge mai ușor la idei și resurse educaționale de calitate se pot înscrie, până luni, 15 noiembrie, la cursuri săptămânale oferite de un grup de profesori de engleză. Cursurile de engleză pentru profesori se vor desfășura… Cititi mai multe aici: Cursuri de engleză destinate profesorilor cu 10 lei pe sesiune […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here