Cu 1.5 milioane de euro, eduKiwi School lansează o platformă educațională

1

Compania eduKiwi a lansat aplicația eduKiwi School, după o investiție totală de 1,5 milioane de euro, în singura platformă care a înregistrat toată materia școlară pentru clasele V – XII, cu profesori pasionați și dedicați. eduKiwi School își propune să ajungă la 10.000 de utilizatori activi în primul an de la momentul lansării.

Noua aplicație eduKiwi School oferă acces la cursuri care nu se predau la școală cum ar fi alegerea carierei, educație financiară, relații și comunicare, antreprenoriat, marketing și vânzări.

Astfel, începând de joi, 5 octombrie, Ziua Internațională a Educației, accesul în aplicație se poate face prin abonament anual sau abonament lunar la prețuri mai accesibile decât o jumătate de oră de meditație. Un abonament lunar va costa 79 lei, iar pentru cel anual utilizatorii vor plăti doar 49 lei pe lună. Iar cu ocazia lansării eduKiwi oferă reduceri substanțiale la aceste prețuri.

Vezi și România este în top 5 țări din Europa cu cele mai multe zile fără școală

“Misiunea noastră este să revoluționăm educația din România unind cei trei piloni importanți în dezvoltarea copilului: părinții, profesorii și elevii. Orice tânăr are acces la toată materia școlară și la cursuri de dezvoltare personală, toate într-un singur loc. De acum gata cu elevii care își urăsc profesorii, gata cu elevii care vor să evolueze dar nu găsesc îndrumare, gata cu miile de lei irosite pe meditații”, a declarat Doru Pelivan, fondator al eduKiwi School.

Platforma eduKiwi School cuprinde peste 2800 de lecții acoperind materia conform programei școlare, peste 110 cursuri de dezvoltare personală și profesională, potrivite pentru elevi și adulți.

eduKiwi School colaborează cu peste 136 de experți și 47 de profesori din întreaga țară și oferă exerciții și teste pentru aprofundarea materiei școlare și lecții pregătitoare pentru examenele de evaluare națională și bacalaureat. În prezent, în aplicație sunt 3257 Elderi (membri fondatori ai proiectului).

În prezent, cererea pentru educație online este mai mare în rândul copiilor și tinerilor pentru subiecte ca educația financiară, comunicare, dezvoltare personală și stil de viață sănătos, cu accent pe calitatea informației și calitatea profesorilor și a experților care predau .

Conform eduKiwi School, în educaţia unui tânăr există trei factori importanţi care îi influenţează educaţia: părintele, profesorul şi elevul. Studiile arată că peste 90% din elevii României nu au acces la profesori buni, determinaţi să se implice 100% în dezvoltarea elevilor, oameni care să le fie cu adevărat mentori, subliniază sursa citată.  Un studiu eduKiwi School arată că 63,4% dintre profesori sunt deschişi să predea online elevilor. Potrivit studiului eduKiwi School, 47,8% dintre elevi afirmă că nu le place fizica, 43,4% spun că nu le place chimia, 34,3% răspund că nu preferă matematica şi 23,2% au spus că nu preferă istoria.

Studiul eduKiwi School arată că problemele elevilor cu o materie sau alta nu au legătură cu subiectul în sine, ci cu profesorul care predă materia respectivă. Dacă elevii rezonează cu profesorul, ei vor fi mult mai înclinaţi să le şi placă materia respectivă şi să o înveţe cu drag. În acelaşi timp, dacă elevii nu au acces la un profesor care să le predea materia într-un mod captivant, aceştia vor ajunge să nu îi intereseze materia şi se vor concentra pe altceva.

Mai multe informații despre cea mai mare platformă educațională găsiți pe edukiwischool.ro.

un comentariu

  1. […] Joi, 5 octombrie 2023, se va lansa la nivel național cel mai mare proiect educațional românesc – aplicația eduKiwi School. Această platformă este dedicată elevilor, cât și părinților. Oferă elevilor acces la toată materia școlară predată de peste 47 de profesori.Astfel, orice copil poate înțelege lecțiile… Cititi mai multe aici: Cu o investiție de peste 1,5 milioane de euro, eduKiwi School lansează cea mai mare platformă edu… […]

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here