Atelier interactiv pentru copii „Totul despre Șerpi” – Reptiland București

0

Copilul tău este pasionat de șerpi? A visat dintotdeauna să atingă un șarpe viu? Înscrie-te alături de copilul tău la atelierul interactiv „Totul despre Șerpi”, organizat de Reptiland și LearnGate. Veți afla informații despre biologia șerpilor, ce sunt și unde trăiesc aceștia, cât de justificată este teama noastră față de ei, cum ne putem învinge frica de șerpi și multe alte lucruri captivante. 

În cadrul acestui atelier inedit, copiii, alături de părinții lor, vor trăi o experiență captivantă și educativă și vor avea ocazia de a se apropia și a interacționa cu o varietate de specii de șerpi, descoperind misterele acestor animale extraordinare.

Reptiland și LearnGate vă oferă ocazia de a explora diversitatea incredibilă a speciilor de șerpi aduse din toate colțurile globului: pitonul tigru (birmanez), boa constrictor, boa de nisip, șarpele de porumb și pitonul regal. Este o oportunitate extraordinară de a simți textura pielii și de a observa comportamentul lor fascinant.

În timpul atelierului, veți beneficia de prezentări captivante susținute de biologul și zoo-educatorul acreditat și, totodată, un împătimit crescător și iubitor de reptile, Bogdan Matei. Acesta vă va ghida prin lumea șerpilor, dezvăluind informații fascinante despre anatomia, comportamentul și importanța acestor creaturi în ecosistemele lor naturale. Prin cunoaștere, sperăm să înlăturăm miturile și să promovăm o înțelegere mai profundă a importanței acestor reptile în lumea noastră.

Unde? Reptiland, Bulevardul Expoziției nr 1C, București.

Când? 9 decembrie, ora 11.00 (vizitarea expoziției și participarea la atelier durează 2 ore).

Pentru cine? Copii cu vârste între 6 și 15 ani, însoțiți de părinți.

Preț? 135 lei, cu reducere la 120 de lei pentru înscrierile online, în limita locurilor disponibile. Costul biletului include vizitarea expoziției plus participarea la atelier și este același și pentru copii și pentru părinți.

Înscrieri aici: https://reptiland.ro/atelierserpi/

Acceptă provocarea de a te aventura în această călătorie extraordinară a cunoașterii și descoperirii. Așteptăm cu nerăbdare să te întâmpinăm la atelierul nostru, unde vei experimenta nu doar fascinația șerpilor exotici, dar și bucuria și înțelegerea aduse de această interacțiune unică. Nu rata ocazia de a participa la atelierul interactiv „Totul despre Șerpi” – o experiență captivantă oferită de Reptiland și LearnGate.

Despre Reptiland

Reptiland București este cea mai mare expoziție permanentă din România dedicată reptilelor vii și plantelor exotice. Aici, vizitatorii au ocazia să observe peste 40 de specii de reptile în propriile lor habitate. Peste 1000 de metri pătrați de terarii și acvaterarii automatizate recreează habitatul natural al reptilelor. Reptilele sunt foarte fericite, căci trăiesc în lux, mai ceva ca la ele acasă.

De la marea deschidere din 15 iunie 2023, peste 15.000 de vizitatori au trecut pragul Reptiland și feedback-ul a fost excelent. „Wow!” este cel mai des cuvânt pe care îl vei auzi la noi!

Descoperă una dintre cele mai interesante atracții pentru copii din București: Reptiland!  Copiii învață în timp ce se distrează! Fie că vin alături de părinți și/sau bunici, fie că ajung cu ocazia unei excursii școlare sau evenimente precum Școala Verde și Școala Altfel, copiii au parte de o aventură educațională de neegalat! Mai mult, Reptiland București organizează frecvent și ateliere pentru copii, în cadrul cărora aceștia învață cum să construiască un terariu, află cum se îngrijesc tot felul de animale de companie sau învață totul despre șerpi și tarantule de la biologi renumiți.

Hai și tu la Reptiland!

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here