Rămâne valabilă gratuitatea transportului cu trenul pentru studenți

0
studenți-tren-studenții-circula-gratuit

Ministerul Transporturilor a anunțat că gratuitatea transportului feroviar pentru studenți prevăzută în OUG nr 2/2017 rămâne în vigoare, astfel încât studenții pot călători gratuit cu trenul, indiferent de traseu, distanță sau vârsta pe care o au. 

Sâmbătă Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a discutat cu Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea pe marginea amendamentului depus în Parlament cu privire la proiectul de Lege pentru aprobarea a OUG nr 2/2017, referitor la gratuitatea călătoriilor studenților pe calea ferată, a anunțat MT într-un comunicat de presă.

Citește și: Din 2017, împrumuturile pentru studiile postuniversitare în UK se pot lua concomitent cu cele ERASMUS. Vedeți câți bani pot fi accesați

În urma discuției, s-a convenit cu privire la faptul că toate măsurile cuprinse în Programul de Guvernare vor fi respectate și implementate, iar în cazul gratuității călătoriilor studenților pe calea ferată aceasta nu va fi modificată și va rămâne în forma prevăzută în OUG nr 2/2017.

Lasă un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here